ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Негово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТ

27 ноември 2017 13:31, Българска Патриаршия
Негово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТ

По молба на новия генерален директор на Българската национална телевизия Константин Каменаров се състоя днес среща с Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод.

На срещата г-н Каменаров изрази желанието си и за в бъдеще Българската национална телевизия да бъде съработник и помощник в делата на БПЦ-БП, като изрази готовност и за умножаване и засилване на общите инициативи, които всякога са били в полза, както на зритеите на БНТ, така и на всички българи.

От страна на Св. Синод бе изтъкната важната роля на обществената телевизия, като бе насочено вниманието и към отговорността, която националната телевизия има в обществото. Митрополитите благодариха на Константин Каменаров, че всяка неделя по БНТ2 се излъчват неделните богослужения и по този начин проповедта Христова достига до стотици хиляди души, както и за излъчването на празничните богослужения от ПКСХП "Св. Александър Невски" за големите християнски празници Рождество Христово, Връбница и Пасха.

Споделена бе и идеята на всички епархии на Българската православна църква да бъде оказвана медийна помощ при инициативи, благотворителни мероприятия, както и своевременно отразяване на благодатния живот на епархиите на БПЦ-БП.

Текст и снимки: Ангел Карадаков

 

 

Снимки

Генералния директор на БНТ Константин КаменаровНегово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТНегово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТНегово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТНегово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТНегово Светейшество Българският патриарх Неофит и архиереите от Св. Синод се срещнаха с генералния директор на БНТ
« предишна новинаследваща новина »