ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит

16 февруари 2018 16:45, Българска Патриаршия
Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

По време на срещата академик Стефан Воденичаров запозна Негово Светейшество с националната инициатива „Единение“, която е събрала възгледите за национални цели и приоритети за устойчиво развитие на България на сериозен екип от български учени и интелектуалци по идея на самия академик Воденичаров. Той изрази надежда, че към екипа би могъл да се присъедини и представител на Българската православна църква.

Академикът изрази своите адмирации за становището на Св. Синод на БПЦ-БП по отношението на Истанбулската конвенция и потвърди своето и на колегите си мнение, че Църквата ни се е показала за пореден път стълб и опора в истините на вярата за благото на българския народ и най-вече на децата ни.

Негово Светейшество благослови академик Воденичаров и отечески му пожела здраве и успехи в трудовете за доброто на народа и родината ни.

 

Текст: прот. Николай Георгиев
Снимки: Ангел Карадаков

 

 

Снимки

Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.
« предишна новинаследваща новина »