ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ДА ПОМОГНЕМ НА ПОЛИ!

15 декември 2017 15:19, д-р Десислава Панайотова
Полина Петрова

Поли е наше дете, българско дете, което има нужда от нашата любов, подкрепа, милосърдие и своевременна помощ.

На 10-годишна възраст, вследствие на рядка генна мутация, бъбреците й отказват и тя живее благодарение на поддържащото диализно лечение. Но когато то е за такъв продължителен период от време, на свой ред започва невъзвратимо и прогресивно да уврежда органите и костите ѝ. Днес Поли е с усложнения, които й причиняват ежедневни болки и представляват заплаха за живота й.

Нейните съученици от 32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" са подели мащабна благотворителна кампания, към която не можем да останем равнодушни. Затова призоваваме читателите на Официалния сайт на БПЦ-Българска Патриаршия да подадат ръка на Поли и нейното семейство. Заповядайте на благотворителния концерт и на театралния спектакъл, а също така и на училищния базар на 32 СУИЧЕ, където можете да допринесете за излекуването на Поли със своята морална и финансова подкрепа. Средствата, събрани от кампанията, ще отидат за лечението на 16-годишното момиче.

На Поли може да ѝ бъде направена бъбречна трансплантация в Минск, Беларус. Операцията струва 60 000 евро.

Всеки, който желае да помогне в тежката й борба с болестта, може да го направи чрез превеждане на средства по следната банкова сметка:

IBAN BG11BPBI79424022534501

В полза на Полина Димитрова Петрова

BIC код BPBIBGSF

PEY PAL: irenapetr72@gmail.com

Повече информация за ученическите прояви в подкрепа на Поли можете да откриете във Фейсбук страницата: Да протегнем ръка на Поли

 

 

 

 

« предишна новинаследваща новина »