ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

В чест на Деня на детето на 6 юни се открива благотворителната изложба`2018 на Св. Синод в полза на онкоболните деца в България

01 юни 2018 09:36, Българска Патриаршия
Благотворителна изложба на Св. Синод`2018

П О К А Н А

С благословението на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и по решение на Св. Синод Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил, ръководител на Културно-просветния отдел при Св. Синод, ще открие поредната изложба от благотворителната синодална кампания "ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА".

Заповядайте на 6 юни 2018 г. на официалното откриване на втория етап от благотворителната кампания на Св. Синод на Българската Православна Църква-Българска Патриаршия „Деца рисуват за деца”. Кампанията с благотворителна изложба има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Клиника по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, гр. София.

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати на синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” през последните няколко години. Можете да закупите творбите им като дарите сума по Ваше желание (препоръчителната минимална цена е 50 лв. на творба). Даренията си можете да поставите в „Кутията на доброто” на рецепцията на хотел „Маринела” или да ги преведете по банков път. Дарените от Вас средства ще подпомогнат семействата на страдащите деца и тяхното лечение в клиниката.

Наши партньори са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”. Любезно ни сътрудничи и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (гр. София). Изложбата и кампанията продължават през м. юни 2018 г. без фиксиран край!

Откриване: 06.06.2018 г. (сряда) от 18:00 ч. във фоайето и лятната градина на хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ № 100, гр. София).

Включете се и Вие!

Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!

~~~~~~~~~

ЗА ДАРЕНИЯ:

“УниКредит Булбанк” - клон София Батенберг,

Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF

Получател: Българска Патриаршия Св. Синод

IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53

Основание за плащане: КАМПАНИЯ “ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА”

Снимка и видео: Ангел Карадаков

 

 

« предишна новинаследваща новина »