ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Среща на Българския патриарх Неофит с генералния директор на БТА Кирил Вълчев

16 февруари 2021 16:09, Българска Патриаршия
Среща на Българския патриарх Неофит с генералния директор на БТА Кирил Вълчев

В Синодалната палата днес Негово Светейшество Българският патриарх Неофит прие на среща новоизбрания генерален директор на БТА г-н Кирил Вълчев. Срещата бе по повод днешния 123-и рожден ден на Българската телеграфна агенция.

"Много благодаря, че в това трудно време, свързано с пандемията, ми отделяте тези минути. Съзнавам колко голяма е ролята на медиите, и специално на БТА, и за духовното укрепване на българите, и за образа ни пред света", се обърна към Светейшия патриарх генералният дикретор на БТА.

Той посочи, че иска още с началото на Великия пост БТА да представя информация за църковните празници. По време на срещата бяха обсъдени и други различни инициативи, в които Българската телеграфна агенция може да помогне в духовното укрепване на българския народ.

Приемът завърши с взаимни благопожелания за добро сътрудничество и благословение в начинанията през 2021 г.

 

 

Снимки

Среща на Българския патриарх Неофит с генералния директор на БТА Кирил ВълчевСреща на Българския патриарх Неофит с генералния директор на БТА Кирил ВълчевСреща на Българския патриарх Неофит с генералния директор на БТА Кирил ВълчевСреща на Българския патриарх Неофит с генералния директор на БТА Кирил Вълчев
« предишна новинаследваща новина »