ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Отбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх Неофит

24 февруари 2021 11:10, Българска Патриаршия
Отбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх Неофит

На 24 февруари Българската православна църква отбелязва осмата годишнина от интронизацията на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

На същата дата през 2013 г., неделя, на Патриаршески избирателен църковен събор в София Русенският митрополит Неофит е избран за трети Български патриарх в най-новата ни църковна история. Интронизацията на Негово Светейшество е извършена още същия ден в ПКСХП "Св. Александър Невски".

На многая и благая лета, Светейши владико!

https://www.youtube.com/watch?v=zoIG6aIEjSM&t=5s

 

https://www.youtube.com/watch?v=Scos0dBZlaE&feature=emb_title

Снимките са от различни църковни празници, възглавени от Негово Светейшество Българския патриарх Неофит.

 

 

Снимки

Отбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх НеофитОтбелязваме осмата годишнина от интронизацията на Българския патриарх Неофит
« предишна новинаследваща новина »